Program:
Piątek:
Do 16:30 - rejestracja uczestników, odbiór pakietów startowych, zakwaterowanie, (RECEPCJA COS)
16:30 – otwarcie biura zawodów (HALA COS)
17:15 – obowiązkowa odprawa kapitanów drużyn (BIURO ZAWODÓW, HALA COS)
18:00-22:30 - mecze grupowe (HALA COS)
20:00-23:00 - kolacja (RESTAURACJA OKRĄGLAK)
Sobota:
7:30-9:30 – śniadanie (RESTAURACJA OKRĄGLAK)
9:00-13:00 – mecze grupowe, II faza rozgrywek
13:00-15:30 – obiad (nie będzie dedykowanej przerwy, zespoły idą na obiad w przerwie swoich meczów) (RESTAURACJA OKRĄGLAK)
15:00-18:00 – mecze II fazy (HALA COS)
18:00 - 20:00 - mecze finałowe (HALA COS)
20:30 – 5:00 kolacja integracyjna, uroczyste zakończenie Mistrzostw, wręczenie nagród (RESTAURACJA OKRĄGLAK)
Niedziela:
9:00-11:30 – śniadanie (RESTAURACJA OKRĄGLAK)
11:30-14:30 – wyjazd uczestników